Är du intresserad av maten du äter, vill veta vad du stoppar i dig och kanske hur maten blir till. Då kan kotell vara en lösning och vi tycker att det skulle var optimalt för en barnfamilj som vill att barnen ska lära sig om var maten kommer ifrån.

Att ha en ko på kotell

Våra kalvar föds på våren och vill man var med från början så väljer man ut ett djur redan då.
Sedan har man möjlighet att  följa djuret under tiden fram till slakt. Man får regelbunden information från gården, om gården och djuret. Man får möjlighet att besöka gården, kanske främst under sommaren där man kan delta vid t.ex. flytt av djur eller bara vara med djuren i hagen. Vi slaktar våra djur tidigast efter 28 månader och sedan paketeras det efter önskemål och köttet är ert.

Under tiden betalar man ett abonnemang och när djuret levereras betalar man det sista, enligt överenskommelse.
Man får en upplevelse, något att minnas med vänner, kollegor, familj, etc. Men framförallt får man kött som producerats med omsorg för djur och natur och som konsument har du kontroll på hela kedjan.